Cargando Eventos

Resum: Imagina’t un ballet còsmic on tres celestes gegants ballen una coreografia eterna, Influint-se mútuament en una dansa gravitacional. Aquest és el famós problema dels tres cossos, una enigmàtica que ha intrigat a científics durant segles.

Per què és tan important? Perquè aquest simple problema matemàtic ens ha obert les portes a un univers molt més complex i fascinant del que imaginàvem. Un univers on el caos i l’ordre s’entrellacen de maneres sorprenents!

En aquesta xerrada, el nostre estimat Saül Pascual-Diaz ens portarà de la mà a través d’aquest apassionant viatge. Descobrirem com petites variacions en les condicions inicials poden desencadenar resultats completament imprevisibles, i com aquest principi, conegut com a teoria del caos, governa des del clima del nostre planeta fins al moviment de les galàxies.

Per què no t’ho pots perdre?

  • Perquè la ciència pot ser divertida: Oblida’t de les fórmules avorrides, aquí et prometem una experiència amena i entretinguda.
  • Perquè descobriràs un univers ocult: El caos no és només desordre, sinó una font de bellesa i complexitat.
  • Perquè ampliaràs la teva visió del món: Veuràs les coses d’una manera completament nova.
  • Perquè podràs interactuar amb un expert: Saül estarà encantat de respondre a totes les teves preguntes.

Així que, si ets curiós, amant de la ciència o simplement busques una vetllada diferent, no t’ho pots perdre! Prepara’t per un viatge al·lucinant pel cosmos

Detalles

Fecha:
30 octubre
Hora:
19:00 - 21:00
Precio:
Free
Categoría del Evento:
Web:
https://www.meetup.com/es-ES/sopa-de-particulas/events/303284265/?eventorigin=group_upcoming_events

Local

Centre Cívic el Guinardó
Ronda del Guinardó, 113, 08041 Barcelona
Barcelona, Barcelona 08041 Espanya
+ Google Map
Teléfono
934503987
Ver la web del Local