Benvinguts a la nostra secció d’esdeveniments, un espai dedicat a xerrades fascinants sobre física general i quàntica. Aquí podràs explorar una selecció d’esdeveniments passats, cadascun d’ells una joia de coneixement i descobriment científic.

Submergeix-te en l’apassionant món de la física a través dels vídeos de les nostres xerrades, que et transportaran a l’escenari on experts en el camp comparteixen els seus coneixements amb un públic especialitzat. Des de teories revolucionàries fins a avanços tecnològics d’avantguarda, cada esdeveniment és una oportunitat única per expandir els teus horitzons i explorar les meravelles de l’univers.

La nostra pàgina web presenta aquests esdeveniments agrupats per dates, del més actual al més antic, perquè puguis navegar per ells de manera senzilla. Cada esdeveniment es mostra en una quadrícula visualment atractiva, acompanyat d’una fotografia intrigant i un breu text introductori que et submergirà en el tema que es va abordar en aquella xerrada específica.

No importa si ets un estudiant, un entusiasta de la ciència o un professional en el camp, aquests esdeveniments t’ofereixen una experiència enriquidora que et deixarà meravellat. Prepara’t per expandir els teus coneixements i explorar els misteris profunds de la física.

Endinsa’t en la nostra col·lecció d’esdeveniments i deixa que la fascinació de la física t’envolti!

NAUKAS BILBAO 2024

Torna Naukas 2024 (BILBAO) i aquest any també hi anem junts!** ✈️ Com ja és tradició, ens organitzem per gaudir d’un cap […]